Hlavní Nabídka
Domů
Internet PRANET
O naší firmě
Kontakt
Seznam služeb
Odkazy a reference
Informace pro klienty
Antivirus NOD32
ESET získal rekordní 50. ocenění VB100%
Vynikající detekce a žádné falešné poplachy byly hlavními důvody, proč řešení ESET File Security získalo pro ESET již 50. ocenění VB100% od prestižního magazínu Virus Bulletin v řadě.

Testování se uskutečnilo na platformě Ubuntu Linux 8.04LTS Server. ESET File Security dosáhl stoprocentní úspěšnost v detekci všech testovaných vzorků infiltrací, včetně specificky linuxových vzorků.

John Hawes z magazínu Virus Bulletin k testování linuxového produktu ESET File Security napsal: „Proces instalace se vrátil k .deb package metodě, která se ukázala jako rychlá a efektivní. On-access skenování bylo implementované pomocí dayuko či Samba VFS cesty, přičemž druhý způsob byl použitý na vyžádání developerů a nebylo těžké ho nastavit po tom, co jsem našel cestu v nastavení. Pracovat s command line skenerem byla opět radost. Rychlost skenování nebyla tak skvělá jako obvykle, ale zdála se být o mnoho rychlejší na nakažených souborech, což znamená, že i neinfikované soubory byly důkladně testované. S vynikající detekcí a žádnými falešnými poplachy, získal ESET rekordní padesáté ocenění VB100.“

ESET získal své první ocenění přesně před deseti lety. Aktuálního testování na linuxové platformě se zúčastnilo celkem 15 antivirových produktů.

Virus Bulletin
Virus Bulletin uděluje ocenění antivirovým produktům již od roku 1998. Ocenění získá jen ten program, který detekuje 100% infiltrací „in the wild“ (reálně se šířících) v kategoriích on-access (test vyvolaný uživatelem) a on-demand (rezidentní štít). Zároveň nesmí způsobit žádný falešný poplach označením bezpečného souboru za infiltraci.